Acasă > Solutii > Conţinut

Cum Pentru a calibra CMM Probe Cap

Feb 13, 2017

Măsurat în coordonate mașină (CMM) este mai utilizat pe scară largă în mașini, industria auto, industria aerospațială, mucegai și alte industrii, și obiectul trebuie să fie detectate devine din ce în ce mai complicate, care necesită personalul de testare poate mast aplicație flexibilă din secțiunea proces de măsurare. Cap CMM Sonda este o parte importantă, ea joacă un rol foarte important, și poate oferi bază stabilă pentru măsurarea de precizie. Înainte de a utiliza CMM, acesta trebuie mai întâi să calibra capul sondei pentru a determina exacte.

Putem folosi următorii pași pentru a calibra capul sondei . În primul rând pentru a confirma direcția de instalare a condeiului sonda este dacă în concordanță cu direcția axei CMM, după eliminarea condeiului sondă, aceasta trebuie să fie calibrat. Este necesar să se asigure condeiuluifie fixe și de încredere. Și capul sondei și acul trebuie să fie calibrat prin utilizarea unor instrumente speciale pentru a asigura mingea rubinfie curat și nici un prejudiciu. Instalarea barei de extensie trebuie să fie în concordanță cu capacitatea de încărcare de măsurare a capului.

Pentru a face sonda scobitoare, extins bar, stylus - ul și sonda configurat corect, folosirea poziției sondei cap este corect. Diametrul standard trebuie să fie valoarea reală în certificatul de calibrare. Viteza de calibrare a capului sondei trebuie să fie în concordanță cu viteza de măsurare. La calibrarea sondei unice, ar trebui să acorde o atenție la deviația dintre diametrul stylus și sferă.


Vă rugămne informați dacă orice întrebări sau sfaturi

E - mail: overseas@cmm-nano.com