Acasă > Solutii > Conţinut

Sistemul multi-senzor cinci axe REVO

Aug 16, 2016

REVO-2 este un nou produs de upgrade, care este un revoluţionar multi-senzor pentru coordonează măsurare machine cinci axe măsurare. REVO-2 si noul controler de CMM UCC S5 sunt în tragă învăţăminte din succes REVO multi-senzor sistem, care are puternic puterea şi capacitatea de comunicare şi poate fi utilizat împreună cu sonda de imagine RVP şi alte ultimele REVO senzori.

 advanced trigger scanning probe five-axis fast scanning probe

REVO-2 este adoptat cu optimizarea hard aer sferice având tehnologie în axa sa de două rotoare, care poate oferi o platformă rigidă de măsurare. Două axe este condus de cel mai avansat motor fara perii, rezoluţia encoder este schimbat de la original 0,08 secunde la 0,002 secunde. Atunci când se adaugă 100 mm AC lung, rezoluţia de poziţionare pot ajunge la 0.001 um, care este aproape de 40 de ori decat tehnologiile de generaţie.

Renishaw invocate noul şef de imagine (RVP), care poate fi utilizat împreună cu REVO. RVP adaugă funcţii cum ar fi de declanşare, rapid contact scanare şi suprafaţă rugozitate măsurare pe baza de non-contact de detectare pentru a îmbunătăţi funcţiile de REVO multi-senzor.


Vă rugăm să informaţi-mi dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com