Acasă > Solutii > Conţinut

Asigura acurateţea coordonează măsurare Machine - granit

Nov 03, 2016

Precizie de fabricaţie este una dintre cele mai importante direcţia dezvoltare mecanice de fabricaţie, a devenit un simbol pentru a măsura nivelul de high-tech de o ţară. Dezvoltarea de tehnologii de vârf și industria de apărare depinde de precizia de detectare. Trei coordonează măsurare machine ca un fel de inalta eficientaprecizia instrumentelor de măsurare, utilizate pe scară largă în maşini de fabricaţie, instrument de fabricaţie, industria electronică, industria aerospaţială şi naţionale de apărare. Aplicarea de granit în trei coordonate de măsurare a confirmat încă din mai mulţi ani în urmă. Nu există nici un alt material care este mai bună decât granit care poate satisface cerinţele de măsurare.

Caracteristici:

Proporţia: 3.07

Modulul elastic: 128Gpa

Rezistenta la compresiune: 262.2Mpa

Îndoire putere: 374.8Mpa

Absorbţia de apă: în mod normal 0.5 ~ 0,7 %

Coeficient de dilatare liniară: 55 ~ 73 × 10-6℃

Duritate Shore: 79.8(Amount to HRC>55)

Avantaje:

1. buna stabilitate. După 100 de milioane de ani de îmbătrânire naturală de tratament, au fost eliminate stresul interne. Organizarea sa este stabil, care este aproape fără deformare, precizia poate rămâne stabil pentru o lungă perioadă de timp.

2. simplu de prelucrare. De slefuire, lustruire, este uşor pentru a obţine de înaltă precizie si rugozitatea. Nu este sensibil la temperatura. Coeficient de conductivitate termică şi coeficient de dilatare termică coeficient este mic, chiar şi în absenţa unei constantetemperatura mediuluiputeţi menţine acurateţea. În aparatul de precizie, distorsiuni cauzate de temperatura va influenta acuratetea. Dar granit nu este sensibil la temperatura, temperatura este relaxat, prin urmare, puteţi obţine mai mare precizie.

3. usor de intretinut. În condiții de suprafaţă curată, granit are rezistenta mai mare, fără deformare, deci nu va afecta precizia.

4. bun vibraţii de absorbţie. Vibraţii este nefavorabile factori de precizie de măsurare.

5. Non-efectuarea, diamagnetice.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com