Acasă > Solutii > Conţinut

Eliminarea erorii de sistem

Jun 28, 2018

Există mai multe modalități de a elimina erorile de sistem
1. eradicarea erorilor , adică eliminarea de la rădăcină. Cum ar fi să calibrați "HOME" înainte de utilizare. Eroarea de fabricație și uzură a blocului poate fi eliminată atunci când blocul de măsurare este utilizat "echivalent".

2. Corecția de eroare. Va verifica și se calculează în prealabil eroarea de sistem a gage-ului, pentru a face tabelul de eroare sau curba și apoi pentru a lua aceeași valoare numerică și simbolică opusă din eroarea de sistem ca cea revizuită, Faceți valorile măsurate plus valoarea revizuită corespunzătoare pentru a obține rezultatele măsurării fără eroare de sistem.

QQ截图20170511152455.jpgn201805171657133788241.jpg

3. Anularea erorii. Această abordare necesită efectuarea măsurării într-o poziție simetrică pentru a face eroarea de sistem a datelor măsurate în aceste două măsurători să fie egală cu valoarea și direcția opusă. Luați valoarea medie ca valoare măsurată pentru a elimina eroarea de sistem cu valoare fixă. Dacă se măsoară înălțimea părții filetului cu șurub, se măsoară înălțimea suprafeței dintelui drept și din stânga și apoi se măsoară, eroarea de sistem cauzată de instalarea incorectă a părții șurubului în timpul măsurării poate fi deplasată.

4. Metoda pe jumătate de perioadă. Eroarea periodică a sistemului poate fi măsurată o dată la fiecare jumătate de ciclu, iar valoarea medie a datelor măsurate unul lângă celălalt poate fi luată ca valoare de măsurare, ceea ce poate elimina eficient eroarea periodică a sistemului.


Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

Email: overseas@cmm-nano.com