Acasă > Solutii > Conţinut

O nouă generaţie de inovare de măsurare

Aug 18, 2016

Cinci axe măsurare tehnologie se referă la mişcarea sincronă a trei coordonate axa cap machine(CMM) şi sonda, care reduce eroarea dinamic în mare viteză de măsurare de măsurare. Cinci axe este aplicată complexe artefacte de mare precizie, măsurare de înaltă eficienţă, în special pentru aviaţie, industria aerospaţială, industria militară şi alte domenii.

În metode tradiţionale, CMM efectuează toate mişcare necesare pentru obținerea unor date de suprafaţă. Acceleraţia inerțială va provoca abaterea de structura maşinii, şi apoi eroarea de măsurare vine in fiinta.

PH20 probe headhigh speed five-axis scanning probe

Cinci axe tehnologiei metrologice este utilizat împreună cu gratuit rotaţie sonda, sonda poate muta pe axa de rotaţie două în acelaşi timp în timpul procesului de măsurare. Care sparge prin limitările tradiţionale. Prin urmare, CMM poate lucra în felul său cel mai bun, adică CMM poate muta în conformitate cu direcţia de un singur vector se deplasează cu o viteză constantă. Relativ la CMM, sonda cap are o greutate mai uşoare şi mai bine performantele dinamice, şi are o mai bună adaptabilitate. Deci este capabil de a urmări rapid modificarea geometriei piesa de lucru, şi nu va importa dăunătoare eroare dinamic. În plus este, de asemenea, poate accelera până viteza de suprafaţă de măsurare, scurteaza ciclul de măsurare.

Cinci axe măsurare tehnologie îmbunătăţirea eficienţei de măsurare numai scurtarea timpului de plumb de producţie în mai mare măsură, care prevăd o evaluare mai cuprinzătoare de calitate producătorilor.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:overseas@cmm-nano.com