Acasă > Solutii > Conţinut

Diferite probe CMM Quill

Jul 05, 2018

Există mai multe tipuri de sonde pentru măsurători de coordonate , care sunt în principal împărțite în tip fix, tip rotativ manual, tip de indexare automată rotativă manuală, tip de automatizare automată de rotație și sistem universal de detectare.

1. Închidere fixă și manuală

Pentru mașinile de măsurare a coordonatelor mici sau manuale, este potrivit tipul rotativ manual deoarece nu are cerințe speciale pentru cabluri și circuite. Aceste sisteme de sonde mici permit operatorilor să repoziționeze cu ușurință sonda în timp ce măsoară elementele. Operatorii trebuie doar să efectueze calibrarea de poziționare în timpul măsurării datelor, ceea ce scurtează foarte mult ciclul de testare. Repetabilitatea majorității pozițiilor de sondă rotative manual poate ajunge la 0,15 microni.

2. Sistemul de detecție fixă și universal

Sistemul universal de detectare echipat in masina de masurat CNC este aproape de a deveni configuratia standard, pentru ca are o performanta si o generalitate superioara, pentru a masura partile complexe, mai ales acesta fiind cel mai mic sistem de costuri care trebuie sa atinga masurarea pieselor din direcție diferită. Pentru a măsura părțile complexe care necesită un stilou multiplu, pârghia fixă a sondei nu se poate roti. Datorită spațiului mic al mașinii de măsurare, bridă fixă nu este capabilă să se rotească, fiind necesare multe pixuri pentru măsurarea pieselor complexe. Cu toate acestea, spațiul ocupat de mașina de măsurare este mic și nu există o eroare de rotație.

3. Închidere continuă

Cele trei mașini de măsurare a coordonatelor pot păstra precizia extensiei de 600 mm. Deoarece se poate roti continuu, gaura adâncă poate fi detectată în orice direcție și poate fi conectată la sonda de declanșare.


Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

Email: overseas@cmm-nano.com