Acasă > Solutii > Conţinut

Operare înainte de a începe CMM

Sep 19, 2016

3D instrument de măsurare este un fel de precizie, maşini de măsurare. Aşa că precizia este cheie, dar precizia nu numai decisă de maşinii, precum frame, sonda şi aşa mai departe, de asemenea, se hotărî de mediu şi abilităţi de operare. Urmează sunt câteva note despre activitatea înainte de începerea CMM.

Feroviar ghid prelucrare precizia 3D maşină de măsurare este mare, iar distanța între purtătoare de aer este mic. Dacă există praf sau alte impurităţi pe ghid, va provoca gaze poartă şi Ghidul feroviar zero. Deci ghid ar trebui să fie curăţate de fiecare dată înainte incepand de la maşină. Şine metalice trebuie să fie curăţate cu aviaţia benzina wipe (120 sau 180 # benzina), şi granit ghid ar trebui să fie curăţate cu alcool anhidru.

-L amintesc, nu se poate da orice grăsime la gaze poartă în procesul de întreţinere; Maşini de măsurare, chiar dacă nu fi folosit pentru o lungă perioadă de timp, ar trebui să menţină de asemenea, eficace mediu temperatura umiditate. Prin urmare, sugerează să efectueze dezumidificare regulat aer condiţionat pentru a preveni deteriorarea de măsurare masina sub temperatură ridicată şi umiditate ridicată mediului;

În cazul în care trei coordonează măsurare machine nu este folosit pentru o lungă perioadă de timp, acesta ar trebui să fi pregătit înainte de a începe munca: controlul interior temperatura si umiditate (pentru 24 de ore), în mediu umed ar trebui să fie, de asemenea, în mod regulat deschide cabinetul electrice de control pentru a asigura circuitul de bord este complet uscat şi pentru a evita daune din cauza umedă atunci când brusc de încărcare. Apoi verifica alimentarea cu aer, de alimentare. Este mai bine să configuraţi sursa de tensiune stabilizata.

Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:overseas@cmm-nano.com