Acasă > Solutii > Conţinut

Coordonează măsurare Machine în prelucrare CNC

Odată cu dezvoltarea industriei de fabricaţie, CNC masini au fost folosite pe scară largă. Prelucrare companii toate au propriile lor CNC machine sau comandă numerică centru de prelucrare. Aplicarea de maşină CNC este pentru a spori capacitatea de procesare a întreprinderilor, ceea ce poate face industria prelucrătoare produc produse mecanice de înaltă calitate, în acelaşi timp poate reduce timpul de fabricaţie, pentru a îmbunătăţi beneficiile economice ale întreprinderilor.

percision measuring machine

Trei coordonează măsurare machine este un fel de echipamente de măsurare combinate optice, mecanice, electronice şi tehnica de control a computerului cu mare precizie, randament ridicat. CMM poate emite măsurarea efectivă prima inspecție articol şi procesul de fabricaţie de forma complexa si piese de precizie. Astfel poate oferi cele mai eficiente şi corecte date pentru maşini-unelte de fixare si reglare de tăiere instrument poziţie compensare şi programul de prelucrare.

Întreprinderilor de fabricare au propriile lor precizie echipamente de prelucrare CNC dreptul sa realizeze produse de înaltă calitate. Produse de inalta calitate sunt fundamental realizat prin procesul de fabricaţie, mai degrabă decât bazându-se pe inspecţia finală. Ţintă de calitate industriei moderne de fabricaţie este pe cât posibil să păstreze producţia de părți în conformitate cu cerințele de proiectare. Cu toate acestea, pentru a menţine consecvenţa procesului de producţie şi design, trebuie să controleze procesul de fabricaţie. Controlul procesului de fabricaţie este cea mai eficienta metoda este de a măsura cu precizie dimensiunea, după ce obţine dimensiunea informaţii, prin analiza de contrast poate feedback-ul procesului de producţie, îmbunătăţirea prelucrării tehnologie sau de producţie proces, astfel încât să îmbunătăţească continuu calitatea produselor.

five axis auto probe head PH20

Trei coordonate este unul dintre cele mai eficiente metode pentru măsurarea precisă şi evaluarea dimensiunii, şi poate în loc de o varietate de instrumente de măsurare. Astfel foarte mult reducerea instrumentele necesare pentru a finaliza testare produs complex şi costurile de achiziţie, care la rândul său are foarte mult reduce timpul de testare.

CNC, echipamente de prelucrare nu poate lucra fără CMM în producţia de produse mecanice. Aplicarea trei coordonate pot oferi date fiabile pentru dezvoltarea şi producţia de produse CNC, astfel încât să garanteze calitatea înaltă a produselor, şi joacă un rol important pentru a îmbunătăţi beneficii economice a întreprinderii.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:overseas@cmm-nano.com