Acasă > Solutii > Conţinut

Condiții precum pentru site-ul de instalare CMM

Nov 09, 2017

1. Instanța de instalare

Pentru a asigura instalarea, repararea și întreținerea fără probleme a mașinii, asigurați-vă suficient spațiu în direcția orizontală.

În direcția verticală, trebuie să fie asigurate nu mai puțin de 200 de milimetri deasupra mașinii.

Respectați regulile după cum urmează, pentru a realiza instalarea corectă:

Mașina trebuie scoasă de la fereastră, de la ușă, de la ventilația sistemului de control al aerului sau de ventilație încrucișată.

Aparatul ar trebui să fie îndepărtat de lumina directă a soarelui în cazul apariției unor temperaturi diferite. În general, mașina trebuie să fie departe de sursa de căldură, chiar și plăcile de izolare trebuie amplasate în jurul mașinii.

Mașina trebuie să fie departe de locul unde se generează electricitate puternică sau câmp magnetic, cum ar fi unde există un întrerupător de alimentare, un transformator, o mașină de descărcare electrică, un cuptor cu frecvență înaltă sau o mașină de sudură cu impedanță. Chiar dacă utilajul este izolat de ele, aparatul trebuie să păstreze o distanță lungă de acolo.

CMM trebuie să fie instalat la distanță de mașină ca o mașină de ștanțat sau un ciocan de putere, care poate produce sau transmite vibrații.

CMM nu ar trebui instalat la etajul doi sau mai sus.

Într-un cuvânt, CMM trebuie plasat în mod corespunzător pentru a asigura instalarea corectă și zona de operare corectă, în cazul în care este interferat.

东莞洄科.jpg

2. Alte câteva puncte conexe

În timpul instalării CMM, trebuie să acordați mai multă atenție următoarelor elemente.

A. O sursă de alimentare și un sistem de alimentare cu aer trebuie pregătite în avans, astfel încât operatorul să nu fie rănit atunci când instalează, operează sau întreține mașina.

b.   Facilitatea de iluminare este esențială pentru instalarea, întreținerea și funcționarea în siguranță.

c.   Utilizatorul trebuie să marcheze în mod special CMM pentru a evita deteriorarea altor persoane sau obiecte atunci când se efectuează reglarea sau operarea.

d.   Trebuie să existe persoane responsabile speciale care să se ocupe de funcționarea mașinii și de gestionarea acesteia. Astfel încât să nu întârzie programarea dacă sarcina de lucru nu este bine coordonată.

e.   Se vor face reguli de funcționare sigure și manual, pentru a preveni accidentele.

f.    Standardele țărilor înrudite și cele ale companiilor trebuie să fie respectate.


Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

Email: overseas@cmm-nano.com