Acasă > Solutii > Conţinut

Probleme comune de calibrare a CMM

Aug 16, 2018

1. ce este procesul de lucru alcoordonează măsurare machine?

Coordonează măsurare machine este măsurată prin mișcarea relativă a sistemului sonda şi piesa de lucru. Sonda în principal detectează tridimensional coordonatele punctelor de suprafata piesa de lucru şi obţine rezultatele finale printr-o serie de calcule.

2. ce echipamente sunt necesare pentru a calibra coordonează măsurare machine?

În general, calibrare de coordonate, maşini de măsurare nu este complicat, atâta timp cât aveţi la dispoziţie următoarele standarde: laser interferometru, nivelul de electronice, conducător pătrat şi sfera standard, mărimea corespunzătoare grad până la 1000mm, bloc de măsură , etc.

201707050930261054676.jpgMICROok_副本.jpg

3. ce este eroarea 21 coordonează măsurare machine?

După cum ştim că treicoordonează măsurare machinea trei axe mobile, şi există eroare de poziţionare 1 şi 5 erori geometrice (inclusiv: două direcţia liniar eroare, eroare de unghiul două direcţie), ca urmare, există 18 eroare în total trei axe acolo sunt, de asemenea, eroare de perpendicularitate între trei coordonate axe. Prin urmare, un total de 21 de articole de eroare de trei coordonează măsurare machine, este, de asemenea, un factor principal de rezultatul măsurătorii nu este corectă

4. când avem nevoie pentru a calibra 21 erori?

21 erorile trebuie calibrat în conformitate cu următoarele circumstanţe: maşină nouă este selectat, atunci când maşină de coordonate este mutat, atunci când maşină de coordonate este reparat, când eroarea de măsurare lungime este în afara toleranţei. Pentru că eroare 21 este baza de precizie coordona masina, calibrare, de asemenea, este mai complexă.


Vă rugăm să infrom ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com