Acasă > Solutii > Conţinut

Utilizarea MMC în inginerie inversă

Inginerie inversă este un fel de producţie de lot produs şi tehnologie de dezvoltare secundare dezvoltat din secolul XX. Deoarece este în contrast cu ordinea de dezvoltare produs traditional, prin urmare, acesta este adesea menţionate ca ingineria inversă. Inginerie inversă este rezultatul câmpului de hardware-ul militare şi comerciale. Scopul său principal este de a efectua măsurători de produse originale atunci când nu poate obţine cu uşurinţă informaţiile necesare producției. În al doilea rând este să folosiţi CAD a înfiinţat modelul produsului, apoi efectua tratamentul adecvat la modelul de produs pentru a produce produse noi. În inginerie inversă, aparatul de măsurare trei coordonate este un echipament important. Produs original digital şi produsul procesului de reconstrucţie suprafaţă necesită sprijinul aparatul de măsurare trei coordonate.

Digital de produse originale este primul pas în dezvoltarea de inginerie inversă, de asemenea, este pasul decisiv. Precizie de produse digitale poate afecta structura de produs analiza şi dezvoltarea secundară a produsului. În timp ce utilizaţi coordonează măsurare machine, se poate realiza mai mare precizie cerinţă şi exacte 3 d modelul produsului.

Trei maşini de măsurare coordonate pot fi împărţite în două tipuri: măsurare de contact şi fără contact de măsurare. Metoda de măsurare de contact prin detectarea cap contact cu probe şi înregistra coordonatele la suprafaţă de probă. Acesta pot fi divizate în declanşare de tip şi de tip continuu. Pentru probe mari din industria aerospaţială, auto şi alte industrii, puteţi alege, în general, măsurarea contact. Măsurare de tip trigger poate fi artificial planificate, care pot obţine mai multe puncte în curbura mare sau ascuţite zona de modificarea curburii. În timp ce în zona relativ plat, acesta poate fi măsurat cu mai puţine puncte pentru a satisface cerinţa de precizie.

Metodă de măsurare fără contact este în principal bazat pe principiul de bază în domeniul de magnetism, optica, acustica, şi aşa mai departe. Colectare rapid un mare număr de puncte dens în întreaga suprafaţă a probelor stabilite, care este uşor să funcţioneze, şi poate reduce planul de măsurare artificiale.

Cantitatea de date capturate de trei coordonează măsurare machine este foarte mare, care poate realiza cerinţa de înaltă precizie. Deci mai pe larg este folosit în ingineria inversă.


Vă rugăm să informaţi-ne în cazul în care orice întrebare sau sfat

E-mail: overseas@cmm-nano.com