Acasă > Solutii > Conţinut

CMM utilizare în industria de transport maritim

În ultimii ani, China #39; industrie de constructii navale s obținut dezvoltare fără precedent, în conformitate cu statisticile relevante Arată că în 2013 China #39; s navale completat 4.534 capacitate brută de încărcare tone, comenzile noi ajunge capacitate brută de încărcare 69,84 de milioane de tone. Din 2010 ca lumea #39; s navale, China a păstra No. 1 în 4 ani din lume.

Nava industria manufacturieră este întruchiparea de ţară #39; s nivel de tehnologie de fabricare. Motor diesel marin este piese de bază privind construcțiile navale, dezvoltarea sa conduce industria de maşini-unelte mai ales mare grele masini unelte de dezvoltare şi inovare, şi, de asemenea, are cerinţe foarte stricte pentruechipamentul de măsuraresă se adapteze la măsurarea acestor piese de mare precizie. Tip de piese pentru motoare diesel Marine şi componentele sunt compus în principal din caseta de piese, inclusiv Carter inferior şi superior, bielă, Arbore cotit, chiulasa, flywheel raft părţi, şi aşa mai departe. Relativ la alte componente, are functii de mari dimensiuni, mai multe elemente de măsurare şi precizie ridicată. DeciPodul mare şi precizie de lucrari la inaltime mare instrument de măsurareeste solutia ideala pentru pat motor diesel piese şi componente, în special pentru măsurarea corpul principal.

Corpul principal ca o fundaţie pentru motorul diesel, sprijină întreaga motorului diesel. Toate părțile și sistem auxiliar direct sau indirect fixează pe corp, care formează aspectul compact şi uşor-menţinerea. Prin urmare, detectarea de corpul principal este măsurarea cele mai complicate piese pentru motoare diesel.

NANO gantry serie deTitan,Rezumatpoate satisface cererea de măsurare de piesa de lucru dimensiuni mari. Avem tehnologie avansată, stricte procesele pentru a oferi soluţii de măsurare precise şi eficiente pentru industria aerospaţială, de fabricaţie apărării naţionale, automobile de fabricaţie, mucegai, nave, şi aşa mai departe.


Vă rugăm să ne informaţi dacă orice quesitions sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com