Acasă > Solutii > Conţinut

CMM utilizare în aviaţie Blade

Aug 22, 2016

Industria de motor de avion este esenta de fabricație și este o marcare de nivel naţional de ştiinţă şi tehnologie. Lama este "inima" de componente de motoare de aeronave, care a decis motor de performanţă, siguranţa şi viaţa. Prin urmare, calitatea de detectare a lamei este mai complexe şi mai stricte. Metoda traditionala de detectare este de a utiliza echipamente speciale pentru a testa Lama, ceea ce duce la coborate eficienţă şi precizie slabă. În ultimii ani, cu popularitatea de trei coordonează măsurare machine, cel mai des utilizată metodă este de a folosi contactul CMM să măsoare pe suprafaţa lamei prin metoda de scanare bidimensional de testare.

REVO probe in blade measuring

Trei coordonează măsurare machine este utilizat pe scară largă în piese mecanice dimensiunea şi poziţia toleranţe de măsurare. Se efectuează de achiziţie de date prin sonda declanşarea sau scanarea pe piesa de lucru, şi apoi prin calcularea software-ului sinteza element să fie măsurate, şi obţine rezultate. Se poate măsura digitizare obiect, îmbunătăţi precizia de măsurare prin intermediul tehnologiei de compensare de eroare, şi a software-ul de măsurare flexibil pentru a realiza automatizare şi eficienţă ridicată de măsurare de lama aviaţiei.

NANO precizie trei coordonate de măsurare masina utilizat în industria aerospaţială, apărarea naţională, fixare şi mucegai de producţie, cum ar fi piese auto de măsurare 3D. Acesta este echipat cu Rational DMIS software-ul care este certificat German PTBde măsurare. Software-ul are lame modul de testare. Modul de detectare lama sprijină declanşa şi moduri de detectare scanare, suporta secţiunea Scanare. Se poate calcula rapid poziţia măsurat parametrii importanţi de lama, îmbunătăţeşte depistarea precizie si eficienta.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail: overseas@cmm-nano.com