Acasă > Solutii > Conţinut

Principiile CMM

Apr 26, 2018

A. Principiul mișcării

Elementele de deplasare sunt un strat de peliculă pentru a realiza o parte a mișcării suspensiei prin flotarea aerului, iar granitul format între șină de ghidare, acționat de un servo-sistem, puterea necesară deplasării este mică, nu trebuie să vă faceți griji cu privire la uzura șinei de ghidare.

3.png

B. Principiul măsurii

Pentru o riglă, când direcția și originea sunt specificate, rigla este echivalentă cu o axă numerică; Dacă două rigle sunt poziționate perpendiculare între ele, se specifică direcția pozitivă a celor două rigle, iar punctul de intersecție este originea, formând astfel un sistem de coordonate dreptunghiular dreptunghiular. În mod similar, cei trei conducători sunt plasați perpendicular unul pe altul, stipulând direcția pozitivă a celor trei conducători și stipulând că cei trei conducători se intersectează la origine, formând astfel un sistem de coordonate dreptunghiular.

1.png

2.png

Trei axe de coordonate pe șină de ghidare cu riglă de înaltă precizie, dispozitivul de citire a semnalului de citire este capul de citire, mișcarea relativă a riglei de ștanțare și a capului de citire determină schimbarea coordonatelor. Când se specifică rigla de ștanțare cu trei axe "Poziție la domiciliu", capul de citire citește coordonatele de pe coordonatele actuale ale mașinii, capul de citire transmite datele către computer prin intermediul sistemului de control. Deci, putem vedea valorile actuale de ședere pe software.

C. Principiul de calculare

1. În spațiul de coordonate, puteți utiliza coordonatele pentru a descrie poziția fiecărui punct.
2. Un număr de puncte pot fi folosite pentru a se potrivi elemente geometrice, cum ar fi: suprafața, linia, cercul, cilindrul, conul etc.

3. Utilizarea caracteristicilor elementului geometric, cum ar fi diametrul cercului, punctul central, vectorul normal al vârfului, axa cilindrului, conul etc. Acest lucru poate calcula distanța dintre elementele geometrice și relația de poziție a gabaritului, pentru a forma evaluarea toleranței.

4. Formula complexă matematică este scrisă în software-ul programului, care poate fi utilizat pentru detectarea pieselor speciale. Gears, lame, suprafețe curbate, statistici de date, etc

5. Algoritmul principal este metoda cu cel mai mic pătrat.Vă rugăm să ne informați dacă aveți întrebări sau sfaturi

Email: overseas@cmm-nano.com