Acasă > Solutii > Conţinut

Condiţii de mediu CMM

Aug 24, 2016

Coordonează măsurare Machine este echipamentul de măsurare de înaltă precizie, starea mediului pot afecta exactitatea de măsurare într-o anumită măsură, astfel încât cele mai bune condiţii de lucru ar trebui să fie garantată.

1. temperatura cerinţă pentru măsurare de mare precizie

1.1 de temperaturi: 20±2 ℃

1.2 schimbarea temperaturii: < ℃ 0.5/h; < 1 ℃ / 24h

1.3 gradientul de temperatură: < ℃ 0.5/m

1.4 masina de pe echilibrarea temperaturii timp: > 48h

Observaţii: Precizia maşinii va scădea dacă temperatura ajunge la cerinţele standard.

2. umiditatea relativă

Umiditatea mediului de lucru afectează aparatul în următoarele două aspecte principale:

Umiditate ridicată este uşor de la rugina piese astfel încât să afecteze maşină de lucru şi viaţă; Umiditate scazuta este uşor să producă statică pentru a provoca rău influenta asupra funcționării sistemului computerului și control. Umiditate corespunzătoare este de 45 %-60 %.

3. curățenie

Ca statice şi praf, eventual, poate afecta aparatul de măsurare, păstrarea dustproof şi antistatice ar trebui considerate în proiectarea de suprafata solului şi suprafaţa peretelui.

4. aer comprimat

Curată şi uscată. Umiditatea sa este sub 15 %

Consumul de aer: 50L/min

Presiune de aer: 6-10 bar

5. sursa de alimentare

AC 220V, 50Hz, 2.5KVA; fluctuaţie de tensiune ar trebui să nu mai mare decât 5 % din evaluare tensiune; Nu utilizaţi CMM cu alte aparate electronice mare putere împreună, cum ar fi aer conditionat, duplicarea maşină, shredder, etc. În caz de împreună folosind este esenţială, vă rugăm să adopte izolarea transformator sau înaltă frecvenţă filtru de zgomot.

6. baza vibraţii cerinţă

Vibreze frequency≤10Hz amplitude≤0.5 mm

10 Hz < vibreze frequency≤30 Hz amplitude≤1mm

Vibreze frecventa > 30 Hz amplitude≤3μm

7. aterizare

Pentru a garanta CMM puterea sistemului de control şi pc sistem de încredere şi stabil lucru, noi ar trebui să dota CMM cu un sistem de împământare independente şi de încredere. Sistemul de pregătire ar trebui să fie în funcţie de starea reală locale de proiectare şi rezistenţei de împământare trebuie să fie sub 4 ohmi.

Atunci când starea geologice nu este rău, dispozitivul de împământare dezbrăcat ar trebui adoptată, care este fabricat din oţel plat galvanizat, sudate si acoperite de teren pentru a se proteja. Rezistenţei de împământare trebuie să fie mai jos de 4 ohm, sau dispozitivul de pregătire ar trebui să se prelungească.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:overseas@cmm-nano.com