Acasă > Solutii > Conţinut

Catalizatori de dezvoltare industrială--pod coordonează măsurare machine (CMM)

Începând cu anii 1960, producţia industrială a fost dezvoltat foarte repede. Mai ales după apariţia unelte, utilaje, auto, industria aerospaţială şi electronice, diferite tipuri de tehnologii avansate de testare şi instrumentele sunt necesare, astfel încât trei coordonează măsurare machine care întruchipează tehnologia de măsurare 3d apare în acest moment istoric, şi a dezvoltării rapide şi îmbunătăţirea.

Precizie de măsurare de măsurare tradiţionale instrumente (cum ar fi micrometru, etriere, indicator de bloc, etc) este în general scăzută, care pot fi folosite în câmpul precizie generale nu este mare. Dar pentru produse high-tech, datele nu sunt îndeplinite, şi it a costa resurse umane resurse materiale pentru a măsura piese de mici dimensiuni unul câte unul. Apariţia de trei coordonate a rupt oficial această problemă dificilă.

advanced and precision bridge measuring machine to provide practical measuring solutions

În 1956, din lume primul coordonează măsurare machine, dezvoltată de compania britanică FERRANTI, apoi după o serie de îmbunătăţiri, în 1964, compania elveţiană SIP a început să utilizeze software-ul pentru a măsura distanţa dintre punctele, care a deschis utilizarea de software-ul de măsurare. După dezvoltarea rapidă a tehnologiei computerizate, CNC era vin, funcţia de coordonează măsurare machine este mai puternică şi precizia de măsurare este mai mare.

Cu progresul ştiinţei şi tehnologiei, funcţia, precizie şi calitate de aparatul de măsurare trei coordonate sunt îmbunătăţit treptat, mai ales în cercetarea şi dezvoltarea de masini-unelte, utilaje, auto, aerospatiala si diverse piese complicate de producţie. Ca răspuns la competiţia globală, întreprinderilor de fabricare sunt, de asemenea, acordă o mare importanţă pentru a îmbunătăţi eficienţa de prelucrare şi de a reduce costul de producție. Printre acestea, cel mai important este să producă produse de înaltă calitate. Pentru a asigura dimensiunea de piese şi performanţe tehnice îndeplinesc cerințele, companiile emite managementul stricte de calitate. Numai pe premisa de producţie de înaltă calitate de garantare producătorul realiza supravieţuire şi dezvoltare.

Trei coordonează măsurare machine cu sale de mare precizie, capacitatea digital flexibil şi excelent mare devine un important mijloc de asigurare a calităţii în design, dezvoltare, fabricare, procesare şi producţie.Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:overseas@cmm-nano.com