Acasă > Solutii > Conţinut

Cunoştinţe de bază de coordonate de măsurare mecanizatori

Sep 25, 2017

Coordonează măsurare machine Operatorii ar trebui să au cunoştinţe de bază de computer, şi au unele cunoştinţe şi familiarizarea cu optica, utilaje şi electronice cunoştinţe.   

1. parti pentru a fi testate înainte de locul de muncă, ar trebui să fie curăţate debavurare pentru a împiedica încheierea partea pe suprafata lichidului de răcire reziduale şi reziduurilor după prelucrare care afectează măsurare precizie de măsurare de maşini şi durata de viaţă a vârful stiloului;

2. părţile măsurate trebuie să fie în temperatura constantă înainte de măsurare. În cazul în care diferența de temperatură este prea mare, precizie de măsurare vor fi afectate.

3. mari şi grele părţi se așează uşor pe masa de lucru pentru a evita coliziunea, masa de lucru sau părţi de a fi deteriorate. Atunci când este necesar, o bucată groasă de cauciuc pot fi plasate pe bancul de lucru pentru a preveni coliziunea.

4. dupa piese de mic şi de uşor sunt puse în platforma de lucru, măsurarea vor fi efectuate după fixare, precizia de măsurare va fi afectată.

5. în timpul procesului de lucru, pană sondei trebuie să fie eliminate din parte pentru a evita coliziunea, mai ales dacă acesta are un bar lungirea.

6. daca o excepţie zgomot sau urgenţă brusc apare în timpul procesului de lucru, vă rugăm să nu demontare şi întreţinere de lasi si nu ezitati saContactati-ne, noi va aranja profesionişti pentru a ajuta clienţii rezolva problemele.

6360667831715924162486584.jpg6360667837214392256483478.jpg


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com