Acasă > Solutii > Conţinut

Aplicarea inginerie inversă în fabricarea de mucegai

Sep 28, 2016

Faci o munca de proiectare inversă ar putea fi mai dificil decât un design de sus în jos. Înainte de proiectare a unui produs, tu trebuie să încerce să înţeleagă ideea de design a modelului original, pe această bază, de asemenea, poate trebuie să repare sau să depăşească defecte de modelul original. În unele moduri, proiectare inversă este, de asemenea, un proces de reproiectare. Înainte de a începe un design inversă, ar trebui să efectueze o analiză atentă a pieselor, care ia în considerare în special următoarele puncte:

(1) determina ideea generală de proiectare, efectuează analiza sistematică a modelului de piesa de lucru. Modelul principal fi împărţite în mai multe caracteristici zona a încheiat general gândit de design, şi găsi dificultate, realiza ştiu destul de bine în principiu.

(2) determina tipul suprafeţei curbe de structura de bază în formă de un model, care legate de alegerea de software de proiectare adecvate şi determinarea module software. Pentru suprafata de formă neregulată, cum ar fi automobile, motociclete #39; s exterior şi interior decor, etc, care acoperă părţi, de obicei, trebuie să adopte o ajustare convenabil curbei şi modul de suprafaţă; Pentru elementare piese curbe analitic de suprafaţă, cum ar fi avionul, cilindru, con suprafata nu este necesară deoarece în funcţie de măsurare lor date poate şti evident că este plan sau cilindric de suprafaţă.

De fapt, unele coloane, platforma convexe se caracterizează după contur a fost determinată, modelul de entitate întreaga măsură a fost combinat cu scanare datele generate. Ar trebui să alegeţi unele scanare puncte sau linii a căror calitate sunt mai bune.


Vă rugăm să informaţi-ne dacă orice întrebări sau sfaturi

E-mail:Overseas@CMM-nano.com