Acasă > Solutii > Conţinut

Efecte Calitatea aerului de măsurare mașină

Mar 13, 2017

Din istorisire de mai sus, utilizatorul poate înțelege este foarte important dacă aerul comprimat poate garanta activitatea normală a CMM, și dacă aparatul de măsurat în coordonate poate garanta o precizie ridicată. Deci, ce sunt efectele calității aerului la CMM ?

1. presiune

  • Efectul presiunii asupra lagărului de aer.

Sub presiunea normală de lucru, grosimea spațiului de aer dintre rulment aerian și feroviar ghid este fix, ceea ce poate asigura o bună repetabilitate a CMM. Dacă presiunea de alimentare cu aer fluctuează, schimbarea forței pre-strângere a lagărului de aer va conduce în mod corespunzător la schimbarea spațiului între membrană? Atunci când spațiul între membrană devine foarte mică, există o anumită frecare între lagăr de aer și șinei de ghidare, ceea ce poate cauza frecarea relativă dintre rulment aer și șină de ghidare , atunci când mașina este în funcțiune. Aceasta poate provoca chiar și zgârieturi în mod serios asupra performanței șinei de ghidare și mașină efluentului

  • Efectul echilibrarea cilindrului

Cilindru Balance este folosit pentru a echilibra axa Z. Atunci când gravitatea axa Z este egală cu forța de atracție generată de presiunea aerului cilindru, axa Z va menține echilibrul. Odată ce cilindru forța de atracție este mai mică decât gravitația, întregul sistem de echilibru va fi de sub control. Axa Z precum și capul sondei va scădea în jos. Aceasta poate deteriora axa sondei și Z. Prin urmare, este foarte necesar pentru a garanta presiunea dreaptă a aerului comprimat pentru CMM.

Desi compania noastra a luat o serie de măsuri pentru a controla rezultatul negativ al fluctuației presiunii aerului comprimat, pentru a se garanta că se poate utiliza în mod normal , CMM, vă rugămcontroleze strict presiunea aerului din CMM.

nano CMM

2. Efectul aerului curăția

Deoarece aerul nu este curat, acesta conține nu numai o anumită cantitate de apă, dar , de asemenea , o mulțime de praf și alte impurități. Aceste impurități vor intra în compresorul de aer cu aer împreună. Și apoi, ei merg în înaltă presiune de aer comprimat cu particule de vapori de hidrocarburi împreună. Dacă aceste impurități nu sunt îndepărtate, acesta va fi foarte dăunătoare pentru utilizarea și performanța aparatului de măsurare , în principal , în următoarele două aspecte:

  • Efectul contaminante

Există o mulțime de particule de impurități în aer comprimat , care nu sunt filtrate. Diametrul particulelor este de câteva zeci de micrometri. După ce a trecut în compresorul cu umezeala din aer, ele pot forma unele materiale. Diametrul lor este mai mare. În cazul în care aceste tipuri de lucruri merge direct în CMM fără filtrare, aceasta poate provoca amenințare gravă la durata de viata a CMM. În cazurile severe, aceasta poate duce la resturi de CMM.

  • Efectul de ulei și apă

Vapori de ulei și umezeala din aer este comprimat în înaltă presiune de aer comprimat de compresor. Aerul nu este filtrat și se duce în conducta de aer de CMM. Acest lucru poate duce la coroziune gravă a conductelor de aer. Și va crea , de asemenea , alte impurități în conducta de legătură, ceea ce va afecta în mod direct de ghidare a șinei. În cele din urmă, va conduce la rezultate de măsurare incorecte și chiar afectează durata de viață a CMM.

Deși Nano CMMS are componenta de filtrare pentru a purifica în mod eficient de aer comprimat. Cu toate acestea, dispozitivul de purificare a aerului compania noastra are foarte mare precizie, vă sugerăm utilizatorilor să configurați filtrul de aer de lângă compresor de aer. Dacă există prea multă apă în aer, se recomandă utilizatorului să echipeze sistemul de uscare a aerului.