Mașină de măsurat cu precizie de mare viteză, instrument de măsurare a vitezei de înaltă precizie

1.Adoptează electronică în principiul de măsurare a tipului
2. Integrarea mașinii de control al mișcării de mare precizie, a piedestalului din marmură naturală
Structura gazdă este o rigiditate rezonabilă, o bună rigiditate, o mare precizie

Detalii produs

Fiind unul dintre cei mai importanti producatori din China si furnizori de mare precizie de înaltă precizie unelte de măsurare a uneltelor de înaltă precizie, un instrument de măsurare a vitezelor de mare precizie, aici așteaptă contactul.

utilizare:

Configurația de bază a centrului de măsurare a vitezelor GRADEY constă în măsurarea diferitelor forme de angrenaje cilindrice elicoidale drepte, este configurat cu plite, mașină de ras, instrument de frezare complet funcțional, include, de asemenea, turbină, vierme, software - ul. Folosit pe scară largă în automobile, mașini-unelte, industria auto, instrumente și contoare, inclusiv construcții navale mari, metalurgie, minerit, unelte grele de mașini industriale, departamente de cercetare științifică și precizia testului camerei de măsurare.

Caracteristici:

GRADEY centru de măsurare a vitezelor este cel mai recent centru de măsurare de ultimă generație dezvoltat cu cea mai recentă tehnologie, cea mai recentă configurație hardware, adoptă principiile electronice în principiul de măsurare tip, integrarea mașinii de control al mișcării cu precizie, pedestalul din marmură naturală, Sistem de control al mișcării cu buclă închisă cu răspuns dinamic, senzori de micrometru de înaltă precizie și sistem de colectare și prelucrare a datelor de mare viteză etc. Structura gazdă este rezonabil, rigiditate bună, înaltă precizie, valoare stabilă, aspect bun.

Organismul principal este adoptat cu patru sisteme de măsurare a coordonatelor, un nou mod de control analogic, o stabilitate dinamică ridicată, o economie de timp închisă, o economie de timp închisă, un motor importat cu direcție directă și un servo motor acționat de Japonia, Grilajul, senzorii importați, sistemul de control al bucla-închise, îmbunătățind acuratețea măsurătorii sistemului .

parametri:

TIP

GRADEY-H300

GRADEY-H600

Modulul poate fi măsurat

0,2 ~ 15mm

0.5 ~ 20mm

Max. OD poate fi măsurată

300mm

600mm

Distanța în sus și în jos

20 ~ 500mm

20 ~ 500mm

Sonda verticală de măsurare

320mm

360mm

Gama de unghi spiral poate fi măsurată

0 ~ 90 °

0 ~ 90 °

Max. Greutatea piesei de lucru poate fi măsurată

150 kg

500 kg

Dimensiuni (cm)

140x110x165

170x130x220

Angrenaj, angrenaj interior SW

Standard

Standard

Plita, razor, sculptura SW

Standard

Standard

Turbo, SW vierme

Standard

Standard

Drept con, dinte curbat SW

Standard

Standard


Anchetă