Dimensiune mare Gantry CMM, mare Gantry mașină de măsurat, mașină de measuirng bilaterală

compensare 1.Real-timp pentru geometrică tehnologia de măsurare a cantității schema de configurare 2.Diversified și capacitatea de măsurare multi-funcție 3.Adopted cu sistem de compensare a temperaturii

Detalii produs

Fiind unul dintre cei mai importanti producatori din China și furnizorii de mare precizie mare portal de coordonate mașină de măsurare, CMMS mari fixata, masina de mare de măsurare fixata, echipamente meausirng fixata, masina de measuirng bilaterală, CMM bilaterală, este aici de așteptare pentru dvs. de contact.

Prezentare produs:

Ca un mediu de sistem de măsurare fixata de mare precizie, utilizate în principal în industria auto, industria aerospațială, transport greu și industria de mucegai, finaliza detectarea rapidă a artefactelor specificații mari, oferă performanțe dinamice excelente și soluție excesului de greutate de măsurare piesa de lucru pe o varietate de configurare pentru a satisface cererea de măsurare diferite de lucru piese, oferă scanare și soluție de contact, aplicarea completă mare de detectare de lucru piese , cu randament ridicat, de mare precizie.

parametri:

Tip

Sumar (XYZ)

Domeniul de măsurare (mm)

X (1500-3000)

Y (3,000 la 12,000)

Z (1500-2500)

MPEe (um)

De la 3,2 + 3.3L / 1000

Caracteristici:

1. Tehnologie fiabilă și analiza cu element finit pentru a asigura stabilitatea pe termen lung a echipamentului.

2. compensare în timp real pentru geometrică tehnologia de măsurare a cantității pentru a se asigura de înaltă precizie și fiabilitate.

3. Sunt special concepute pentru a mari dimensiuni de lucru piese pentru a îndeplini cerințele de aplicare aerospațial, aeronave, industria de nave.

4. schema de configurare diversificată și capacitatea de măsurare multi-funcție pentru a oferi utilizatorilor cu diferite opțiuni.

5. Poate fi aplicat la diferite mediu, rapid, de mare precizie, măsurarea completă a tuturor tipurilor de complicate de lucru piese.

Sistem de Probe Opțional:

PH10M / PH10MQ + SP25
Cap de sondă de indexare motorizat
PH20
Cinci axe cap sondă de legătură


SP80
Cap sondă de scanare
REVO
De mare viteză, de mare precizie sonda de scanare cinci axe

Mai multe detalii:

Calibrarea

Mediu necesare :( Mai multe detalii )

Temperatura

20 + 2 1 / h 1 / m 2 / 24h

Umiditate

40% -70%

Alimentare electrică

220V + 10%, 50HZ-60HZ

Rezervă de aer

≥0.55Mpa


Anchetă