Gantry coordonate de măsurare Machine, Gantry CMM, de tip podea CMM, mașini de măsurare de tip portal

1.Adopt internaționale avansate metoda elementelor finite (FEM, elementul finit metoda) de proiectare 2.Overall utilizare podea structură mecanică de tip portal 3.Optional masa de lucru de mare precizie

Detalii produs

Fiind unul dintre cei mai importanti producatori din China și furnizorii de mare precizie fixata mici de coordonate mașină de măsurare, avem două tipuri de CMMS fixata , inclusiv de dimensiuni mici și mari size.g Suntem aici de așteptare pentru dvs. de contact.

Modele opționale:

TIP

Model

Gamă

Model

Gamă

Model

Gamă

Mic

Titan 153012

1500 × 3000 × 1200

Titan 184014

1800 x 4000 x 1400

Titan 203015

2000 × 3000 × 1500

Mare

Sumar (XYZ)

X (1500-3000)

Y (3,000 la 12,000)

Z (1500-2500)

Tehnologie:

1. Adoptarea internaționale avansate metoda elementelor finite (FEM, Metoda elementului finitul) de proiectare, utilizând metoda matematică aproximativă pentru a efectua simulare a modelului fizic real , în diferite condiții de lucru, face eroarea de model la minimum și de a genera o soluție stabilă prin optimizarea parametrii și schema de proiectare.

2. utilizarea etaj general structură de tip portal mecanic, structura aspectului general , cu un spațiu de măsurare mai deschisă, oferă o soluție eficientă pentru măsurare de dimensiuni mari, grele de lucru piese.

3. Opțional masa de lucru de înaltă precizie, oferind bancul de lucru în conformitate cu cerințele clienților diferite pentru a oferi soluția perfectă pentru localizarea cererii de cerințe mari de măsurare a luminii mai convenabile.

4. Trei axe adoptă de înaltă calitate de granit, șlefuirea de precizie și portante după îmbătrânire artificială, garantează acuratețea ghidului de trei axe a ajuns la 000 de nivel

5. Trei axe de ghidare adopta Quiescent de aer care poartă o presiune a aerului mod, format din lagăre de aer , care sunt auto-curățare, de pre-încărcare și de înaltă precizie.

6. Adoptat cu sistem de compensare a temperaturii, decora un senzor de temperatură în fiecare axă, precum și în piesa de lucru și spațiu de măsurare aspectul are un senzor de temperatură, achiziționarea de timp real de măsurare a procesului de compensare a temperaturii.

7. Sistem de conducere cu trei axe adoptă tehnologia unică patentată, face follow sistem de circulație mai mici de eroare și de răspuns al sistemului de viteză mai rapid, și îmbunătățește considerabil performanța dinamică a echipamentului de măsurare mare, reduce efectele mișcare de inerție asupra preciziei de măsurare.

8. CMM a intrat în sistemul de protecție, inclusiv de protecție împotriva căderii axei Z, măsurare sistem de avertizare de coliziune cap și sistem de monitorizare și control în timp real, care îmbunătățesc considerabil practicabilitatea de siguranță a CMM mare.

Cap Probe Opțional:

PH10M / PH10MQ + SP25
Cap de sondă de indexare motorizat
SP80
Cap sondă de scanare

PH20
Cinci axe cap sondă de legătură
REVO
De mare viteză, de mare precizie sonda de scanare cinci axe






Certificare:

Certificat de calitate
PTB
 rubber shock pad 106 pieces fixture
Certificat de calibrare Certificat de calibrare
 high quality with calibration certificate high quality with calibration certificate

Accesorii optionale:

armătură Modul Schimbare cadru


Anchetă