Masina manuala de masurare a coordonatelor, CMM manual, Promas 564

Direcția de ghidare a axei Y adoptă tipul de porumbel, care are o înaltă precizie și o bună stabilitate. 2.Software-ul adoptă Rational DMIS 3. Axa de ghidare a axei Y adoptă tipul de porumbel, care are o bună stabilitate.

Detalii produs

Fiind unul dintre cei mai importanti producatori din China si furnizori de masina manuala de masurare a coordonatelor, cmm manual, promas 564, este aici asteptand contactul dumneavoastra.

Prezentare generală:

1. Adoptarea metodei FEM avansate (metoda cu elemente finite) face ca aceasta să aibă o rigiditate puternică, o eroare de geometrie mică, o înaltă precizie, o înaltă performanță și o stabilitate ridicată.

2. Direcția de ghidare a axei Y adoptă tipul coadă de porumbel, care are o bună stabilitate.

3. Adoptarea în trei axe a unei căi de ghidare a aerului cu presiune atmosferică, care este compusă din rulmenți de aer care sunt auto-curățați, preîncărcați și de înaltă precizie, garantează o mare distanță de rulmenți, rezistențe puternice, rezistență redusă, Mișcare stabilă.

4. Adoptarea sistemului scalei de măsurare a benzii metalice reflectorizante, care are un coeficient de dilatare termică apropiat cu cea mai mare parte a piesei de lucru și asigură o repetabilitate bună.

5. Software-ul adoptă proprietatea intelectuală propriu-zisă și software-ul Rational DMIS puternic. Cu măsurarea perfectă și funcția on-line, aceasta va satisface cererea provocatoare a clientului cu o soluție de măsurare cuprinzătoare.

Parametrii:

ARTICOL DETALII
Tip Promas564
Scară liniară RENISHAW conducătorii de grâu din Marea Britanie
Rezoluția șefului de lectură RENISHAW 1.0um
Interval de măsurare 500 mm × 600 mm × 400 mm
MPEe E≤3,5 + 4L / 1000um
MPEp R≤3,8um

Sondă opțională:

MCP MH20I
Renishaw MCP ProbeRenishaw Mh20I Probe

Anchetă