Mașină de măsurare a coordonatelor de înaltă precizie, CMM de mare precizie, CMM de înaltă precizie

1.Masini avansate și de top
2. Designul inovator al aspectului
3. Tehnologia brevetului de transmisie prin sârmă unică și sistemul de compensare a temperaturii

Detalii produs

Fiind unul dintre cei mai importanti producatori din China si furnizori de masini de masurare a coordonatelor de inalta precizie, cmm de inalta precizie , cmm de inalta calitate, cmm de inalta precizie , instrumente de metrologie de inalta calitate, cmms de mare precizie, aici asteapta a lua legatura.

Prezentare generală a produsului :

Înaltă precizie tip mobil (Royal), adoptat cu utilaje avansate și de vârf, design inovator. Sistemul de transmisie adoptă o tehnologie patentată unică, dotată cu sistem de control perfect și sistem de compensare a temperaturii, oferă seria Royal cu performanțe excelente și potențiali upgrade-uri viitoare. Utilizat pe scară largă în designul atelierului, procesul, controlul calității, precizia este mai mare.

Caracteristica sa principală este precizia ridicată, eficiența ridicată, potrivită pentru cea mai mică detectare a pieselor de lucru și invers.

parametri:

TIP

Model

Gamă

Model

Gamă

Model

Gamă

Mediu

Royal7106

700 * 1000 * 600

Royal 9128

900 * 1200 * 800

Royal9158

* 1500 * 900 800

Mare

Royal121510

1200 * 1500 * 1000

Royal122010

1200 * 2000 * 1000

Royal152112

* 2100 * 1500 1200

Caracteristici:

Baza de lucru deschisă cu spațiu mare de măsurare a încărcăturii, cu condiția să se garanteze siguranța premiselor pentru o piesă mare de lucru.

Tehnologia unică a brevetului de transmisie prin cablu și sistemul de compensare a temperaturii fac din sistem caracteristicile de mișcare, rigiditatea și precizia sunt mult îmbunătățite.

Combină stabilitatea, designul de înaltă precizie și eficiența ridicată pentru a oferi utilizatorilor o soluție perfectă din punctul de vedere al costurilor

Descriere tehnică :

1 , Metoda cu elemente finite (FEM, Metoda elementelor finite)

Adoptarea metodei finite a elementelor finite avansate (FEM, Metoda cu elemente finite) este proiectată folosind metoda matematică a modelului fizic aproximativ la real, simulată în diferite condiții de lucru, prin optimizarea parametrilor și schema de proiectare, face eroarea modelului la minim Și să genereze o soluție stabilă.

2 , Aplicată în general pe calea aerului

Întreaga mașină adoptă o structură de aerisire înconjurată pentru a asigura precizia ghidării pe întreaga călătorie.

3 , sistemul de conducere este alcătuit dintr-o tehnologie patentată unică

Transmisia de sârmă pentru a asigura o eroare mai mică de urmărire și o viteză mai mare de răspuns în timpul mișcării și îmbunătățește în mare măsură performanța dinamică a dispozitivului de măsurare, reduce în mod maxim inerția de mișcare, ceea ce influențează precizia măsurătorii. Și actualizați motorul de viteză tradițional la motorul de codare special.

4 , mecanism unic de amortizare a brevetului

În timp ce îmbunătățește efectul de amortizare, crește rigiditatea dispozitivului de amortizare, iar structura sa este simplă și fiabilă, ușor de utilizat și cu costuri reduse.

5 , Sistem cu compensare la temperatură

Întreaga mașină adoptată cu sistem de compensare a temperaturii, fiecare axă are un senzor de temperatură, precum și piesa de lucru și spațiul de măsurare toate au senzor de temperatură, efectuează compensarea temperaturii procesului de măsurare prin achiziția de temperatură.

6 , contrabalansarea aerului

Adoptat cu tehnologia europeană avansată de echilibrare pneumatică, cilindrul de suspensie pentru a evita mișcarea axială și interferența dintre sistemul de transmisie, îmbunătățește precizia și stabilitatea pe termen lung a mașinii de măsurare.

7 , Sistem de citire

Folosind gratarul RTLC slot și capul de citire TONIC (principala sa caracteristică este zero-ul de referință IN-TRAC ™, doar apăsați butonul de modulare automată a fazei, unic).

8 , Sistem de control

Sistemul de control adoptă binecunoscutul sistem exclusiv de control al calculatoarelor dual-computerizate, dezvoltat la nivel internațional, care îmbunătățește foarte mult fiabilitatea sistemului și capacitatea anti-bruiaj.

Cap opțional pentru sonde:

PH10M / PH10MQ + SP25
Cap de sonda de indexare motorizată
PH20
Cap de sonda de legătură în cinci axe


SP80
Scanarea capului sondei
REVO
Sonda de scanare cu o viteză mare, de înaltă precizie, cu cinci axe

Accesorii selective:

Pervază anti-vibrație
armătură Modificarea cadrului modelului

Calificare:

Certificat de calitate
PTB
Certificat de calibrare Certificat de calibrare


Cutii de lemn:

Tip general
Tip de rezistență la apă


Anchetă